Капкейки ванільні, шоколадні і гарбузове

Учора був рецепт начинок, сьогодні основа. Як зробити Капкейки ванільні, шоколадні і гарбузове рецепт простий.

Інгредієнти

ВАНІЛЬНІ:
✔ борошно – 150 гр
✔ ваніль
✔розпушувач – 5 гр
✔ яйце – 1
✔ сл.масло – 50 гр
✔ рослинне масло – 35 гр
✔ цукор – 180 гр
✔ сметана – 100 гр

ШОКОЛАДНІ:
✔ борошно – 180 гр
✔ какао – 30 г
✔ розпушувач 2/3 ч. л + сода 2/3 ч. л
✔ яйце – 1
✔ цукор – 220 гр
✔ молоко – 125 гр
✔рослинне масло – 50 гр
✔ окріп – 125 гр

ГАРБУЗОВЕ:
✔ пюре з запеченої гарбуза- 150 гр
✔ масло рослинне – 50 гр
✔ яйце – 1
✔ цукор – 125 гр
✔борошно – 125 гр
✔ розпушувач – 5 гр

Для шапочок я брала чіз, але зробила 3 варіанти:
1,2
✔сир 500 гр
✔ вершків 33-35%- 200 гр
✔ цукрова пудра – 120 гр
✔ темний шоколад – 50 гр

3
✔ вершки 33-35 %- 150 гр
✔ м’ята – 10 гр
✔ сир – 300 гр
✔ цукрова пудра – 70 гр

Капкейки ванільні, шоколадні і гарбузове покроковий рецепт

1. ВАНІЛЬНІ:
Збийте яйце з цукром, додайте сметану і обидва масла, збийте. У самому кінці додайте борошно з ваніллю і розпушувачем. Розкладіть тісто у капсули і випікайте 20 хвилин при 200С. Готовність перевіряйте шпажкой.
2. ШОКОЛАДНІ:
Цукор і яйце збийте вінчиком, влийте масло і молоко, потім додайте борошно з какао і розпушувачем з содою. Розмішайте і влийте окріп. Тісто виходить дуже рідке, не бійтеся. Розлийте тісто в капсули і випікайте 20 хвилин при 200С. Готовність перевіряйте шпажкой.
3. ГАРБУЗОВЕ:
Яйце збийте з цукром, масло з’єднайте з пюре і додайте до яйцю, гарненько розмішайте і введіть борошно з розпушувачем. За бажанням можна додати трохи спецій (імбир, кардамон, мускатний горіх, корицю). Розкладіть тісто у капсули і випікайте при 200 С 20 минут.
4. З ОСТИГЛОЇ ОСНОВИ ПОТРІБНО ВИРІЗАТИ СЕРЕДИНКУ І НАПОВНИТИ ЇЇ НАЧИНКОЮ.
Гарбузове курдом. Шоколадні солоної карамеллю. Ванільні ягідним конфітюром. ‼️ рецепт начинок публікували раніше. .
5. Для шапочок я брала чіз, але зробила 3 варіанти:
Збийте холодний сир з пудрою, поступово влийте вершки і збийте до стійкої піни. Розділіть крем на 2 частини, в одну додайте розтоплений шоколад і ще трохи збийте, вийде кремчиз з шоколадною крихтою. Класичний чіз ми відсадити на гарбузове капкейки, з шоколадною крихтою відсадити на шоколадные.

6. 3
Заздалегідь з’єднайте вершки з рубаною м’ятою і приберіть в холодильник години на 4, потім процідіть. Збийте холодний сир з пудрою, поступово влийте вершки і збивайте до появи стійких піків. Отсадите на ванільні капкейки.