Капуста закусочна на зиму в банках з цибулею, перцем і морквою

Капуста закусочна на зиму в банках з цибулею, перцем і морквою простий рецепт.

Інгредієнти

1 кг капусти;
1 ріпчаста цибуля;
2 моркви;
1 болгарський перець(Я без перцю, не шанує його моя сім’я)
1 лавровий лист
Перець горошок

Для заправки:
100 мл рослинного масла
50 мл 9% оцту;
1 ст. л. без верху солі;
3 ст. л. цукру.

Капуста закусочна на зиму в банках з цибулею, перцем і морквою покроковий рецепт

1. Капусту нашаткувати. Моркву натерти на тертці (для корейської моркви). Цибулю порізати тонко півкільцями. Перець порізати тонко соломкой.
2. В піалі змішати інгредієнти для заправки. Заправку можна коригувати під свій вкус.
3. Салат полила заправкою і ретельно перемішала. Дати настоятися (близько двох годин). Після перекласти салат в банку і прибрати в холодильник.