Карамельний медовик 🍯 Сьогодні поділюся з вами рецептом смачних медово-солодкі коржів для торта 😍
Інгредієнти
КАРАМЕЛЬНЕ ТІСТО:
380 г борошна
90 г цукру
100 г вершкового масла
2 шт яйця С1
50 г меду
1 ч. л лім. соку
9 г соди
Карамельно медові коржі для торта покроковий рецепт
1. В сотейнику з товстим дном розтопити цукор до ятарного кольору. Коли він повністю розтопиться – зняти з вогню, додати мед, холодне вершкове масло. Розмішати, процідити через мито і дати охолонути 5-10 хвилин. Додати третину борошна і яйця, перемішати, додати соду і лимонний сок.
2. Решту борошна і замісити тісто. Тісто буде ще тепле і дуже м’яке. Загорнути в харчову плівку і дати охолонути до кімнатної температури. Далі потрібно розділити тісто на 12-15 кусочков.
3. Розповісти тонко кожен шматок тесту (трохи присипаючи борошном) в коло трохи більше потрібного діаметру, перекласти на лист паперу для випічки, наколоти виделкою і запікати приблизно 2-3 хвилини при температурі 200С.
4. Тісто стане злегка золотистим, але буде трохи м’яким. Відразу ж вийняти з духовки і швидко формою вирізати коло. Дати охолонути і зібрати торт.