Картопля з грибним вершковим соусом з реберцями

Як смачно зробити Картопля з грибним вершковим соусом з реберцями простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

Реберця
Цибулю
Печериці
Вершки 20%
Сир
Зелень
Картопля

Картопля з грибним вершковим соусом з реберцями покроковий рецепт

1. Реберця замаринувати з цибулею і спеціями як на “шашлик”. Картоплю відварити в мундирі до готовності. Я варю в пакеті і в мікрохвильовці хвилин 10-15 перевіряю проколюючи иногда.

2. Гриби обсмажити з цибулею до золотистого кольору і додати вершки, закип’ятити і соус готов.

3. Картоплю розрізати навпіл і викласти на деко, серединку потрібно пом’яти виделкою і викласти зверху соус, викласти реберця посипати сиром і запікати в духовці 35-40 хвилин при 180°С.

Відео рецепт 👇