Як смачно зробити Картопля з грибним вершковим соусом з реберцями простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.
Інгредієнти
Реберця
Цибулю
Печериці
Вершки 20%
Сир
Зелень
Картопля
Картопля з грибним вершковим соусом з реберцями покроковий рецепт
1. Реберця замаринувати з цибулею і спеціями як на “шашлик”. Картоплю відварити в мундирі до готовності. Я варю в пакеті і в мікрохвильовці хвилин 10-15 перевіряю проколюючи иногда.
2. Гриби обсмажити з цибулею до золотистого кольору і додати вершки, закип’ятити і соус готов.
3. Картоплю розрізати навпіл і викласти на деко, серединку потрібно пом’яти виделкою і викласти зверху соус, викласти реберця посипати сиром і запікати в духовці 35-40 хвилин при 180°С.
Відео рецепт 👇