Як зробити Катмер турецькі коржі з зеленим цибулею і петрушкою рецепт.
Інгредієнти
500 гр. борошна
1 яйце
1 ч. ложка солі
300 мл. води
Для змазування:
150 р. топленого вершкового масла
100 р. олії
Додатково:
зелена цибуля дрібно нарізаний
петрушка дрібно нарізана
Катмер турецькі коржі з зеленим цибулею і петрушкою покроковий рецепт
1. У борошно додати яйце і сіль. Потроху додати воду і замісити м’яке тісто. Викласти в ємність, накрити харчовою плівкою і залишити на 20-25 хвилин. Після, тісто розділити на 4 частини, кожну розкачати як можна тонко.
2. Перемішати рослинна і сливончное масло. Добре змастити перше тісто, посипати по всій поверхні тіста цибулю і петрушку, зверху викласти інше розкатане тесто.
3. Поділити на смужки і надати форму. Те ж саме повторити з рештою двома тестами. Набагато розкачати і обсмажити на сковороді з двох сторін на середньому огне.
4. Готово!
Відео рецепт 👇