Кавуновий коктейль Негроні з джином і кампарі

Як смачно зробити Кавуновий коктейль Негроні з джином і кампарі простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Літо все, а я ще не обідав головну ягоду сезону літо-осінь. Треба терміново виправлятися і вирушати на найближчу баштан за кавуном.
Я вже морально приготувався до словесної дуелі з виголеним до синяви азербайджанцем, похмурим, але добрим у душі. До фраз «Як себэ обирав», «Дарагой, бери цей», «Кавун мед», «Навіщо ображаєш? Вони всі смачні» та іншим стереотипних виразів, яке здійснює купівлю гігантської ягоди маленьким і дуже затишним сезонним пригодою.
Але, на жаль і ах, баштан – вимираючий вид малого бізнесу великих міст. У крокової доступності їх немає. Довелося топати в стерильний, як операційна, супермаркет. Ніякої романтики.
Місія завершена, кавун частково з’їдений, але це занадто нудно. За календарем – субота, а значить є відмінний привід зробити коктейль з кавуна і гідно закрити двері сезону, сказати спасибі за сонце, море і хорошу погоду. Всім чирз!

Інгредієнти

На 1 коктейль
⁃ 40 мл джина
⁃ 15 мл кампарі
⁃ 15 мл цукрового сиропу 2 до 1
⁃ 20 мл соку лайма
⁃ 50 г кавуна + шматочок для прикраси

Кавуновий коктейль Негроні з джином і кампарі покроковий рецепт

1. Закиньте кавун в змішувальний склянку, як пам’ятайте, щоб він дав сок.

2. Додайте всі інші інгредієнти і пару-трійку кубиків льда.

3. Як слід шейканите і перелийте в келих через сито.

Відео рецепт 👇