Класичні булочки синнабон

Як зробити Класичні булочки синнабон ✨ Самі смачні і красиві булочки з корицею в моєму житті , обов’язково приготуйте їх і порадуйте своїх близьких 💖.

Інгредієнти

Для тесту нам знадобиться:
молоко – 200мл
дріжджі ( сухі швидкодіючі ) -11г
цукор – 1 ст. л
ванільний цукор – 1 пакетик (8г)
сіль – 1/2 чайної ложки
масло 🧈 вершкове -80г
Яйце (с1)-2шт
борошно – 600г

Начинка:
масло вершкове-80г
цукор – 100г
кориця – 20г

Глазур :
сирний сир -220г
м’який сир-80г
молоко-1ст.л
цукрова пудра -100г

Класичні булочки синнабон покроковий рецепт

1. Готуємо тісто – тепле молоко, цукор, сіль і дріжджі змішати в глибокій ємності. Накриваємо і залишаємо на 15-20 хвилин. Після цього до опару додаємо яйця і розтоплене вершкове масло, все добре перемішуємо. Починаємо поступово всипати борошно і замішуємо однорідне тісто, спочатку буде трохи липнути до рук, але потрібно ретельно вимішувати тесто.
2. Накриваємо рушником залишаємо підніматися наше тісто ( я залишила на годину ). Для начинки м’яке масло змішуємо з цукром і корицею. Для крему сирний сир, м’який сир, молоко і цукрову пудру змішати в однорідну масу. Поки відставляємо сторону.

3. тісто трохи приминаем, викладаємо на стіл і розкачуємо, викладаємо начинку і закручуємо рулетик. За допомогою гострого ножа або нитки розрізаємо на булочки. Викладаємо у форму і випікаємо 180° ~30 хвилин. На гарячі булочки викладаємо крем і прикрашаємо за желанию.