Десерт Бланманже сирне з фруктами персиками

Як смачно зробити Десерт Бланманже сирне з фруктами персиками простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Легкий, ніжний, повітряний, як хмарка, сирно-вершковий десерт без випічки. Дуже смачний, з корисних продуктів! Замість персиків можна додати будь-які ягоди або банан.

Інгредієнти

(об’єм форми 500 мл):

Сир 9% – 200 г
Вершки 30% – 110 р
Цукор – 40 г
Ванільний цукор – 10 г
Молоко – 95 р
Желатин – 10 г

Консервовані персики – 2-3 половинки

Десерт Бланманже сирне з фруктами персиками покроковий рецепт

1. До желатину додаємо молоко, перемішуємо і залишаємо набухати. До сиру додаємо цукор, ванільний цукор, вершки і подрібнюємо заглибним блендером до однорідної консистенции.

2. Консервовані персики ріжемо на маленькі кубики. Можна додати будь-які ягоди. Желатин розтоплюємо в мікрохвильовці (20 сек). Додаємо до сирної маси желатин, перемішуємо занурювальним блендером.

3. Додаємо персики, акуратно перемішуємо. Викладаємо у форму (я використовую пакет з-під соку об’єм 500 мл) або в маленькі формочки і прибираємо в холодильник до повного застигання. Сирне бланманже готово!

Відео рецепт 👇