Кокосова панна котта на желатині з полуницею

Кокосова панна котта на желатині з полуницею простий рецепт. Останнім часом мені особливо полюбилися рослинні продукти і рослинне молоко. Додаю його в каву і рецепти: млинці, десерти, каші. Останнім замовляла на Ozon, новинки від Bite: кокосова і мигдалеве молоко. І приготувала панна котту на кокосовому молоці. Така ніжна вийшла 🥥 Прикрашала перетертої з цукром полуницею, можна використовувати будь-джем або варення.

Інгредієнти

Кокосове молоко – 400 мл
Кокосова стружка – 50 г
Вода – 50 мл
Желатин (мій Dr. Oetker) – 10 г
Цукор – 20 р
Полуниця / ягідний джем – 50-80 г

Кокосова панна котта на желатині з полуницею покроковий рецепт

1. Желатин замочити у воді на 10 хвилин. У сотейнику змішати кокосове молоко, цукор і прогріти, поки цукор не розчиниться. Не кипятить.
2. Додати желатин, кокосову стружку і прогріти пару хвилин, щоб желатин розпустився. Зняти з вогню, ретельно перемішати. Дати трохи остыть.

3. Розлити по формах і охолодити (я на ніч прибрала в холодильник). Зверху при подачі прикрасити ягідним джемом (перетертої полуницею з цукром) і ягодами.