Кокосовий ганаш на білому шоколаді для торта або макаронів

Як приготувати смачний Кокосовий ганаш на білому шоколаді для торта або макаронів простий рецепт. Відмінний варіант для начинки найніжніших тістечок макаронів 👌 Цей ганаш досить стабільний за рахунок шоколаду і кокосової пасти, ніжний і дуже смачний 💕

Інгредієнти

100 гр білого шоколаду (я використовую Cacao Barry Zephyr)
50 гр вершків (від 33%
5 гр кокосової стружки (за бажанням)
1 ч. л. кокосової пасти

Кокосовий ганаш на білому шоколаді для торта або макаронів покроковий рецепт

1. В ковшике з товстим дном розтоплюємо шоколад з вершками і кокосової пастою на слабкому огне.
2. Як тільки інгредієнти з’єдналися, в теплу масу додаємо кокосову стружку (за бажанням).
3. Вимішуємо масу силіконової лопаткою, накриваємо плівкою “в контакт” і прибираємо в холод приблизно на 3-4 години (періодично перевіряємо масу на загустіння).

4. Як тільки ганаш стабілізувався, можна начиняти макарон.