Морквяне печиво на сковороді

Морквяне печиво на сковороді простий рецепт за 10 хв.

Інгредієнти

КБЖУ НА 100 гр 132/5/5/15
На всю порцію 485/19/19/57

Моркву 80 гр
Горіхи 20 гр
Яйце 1 шт
Кефір 2,5 % 60 гр
Сода або розпушувач 1/3 чл
Борошно рисова ц/з 50 гр ( пшенична або будь-яка інша )
Кориця
Сахзам (у пеня 1 пакетик стевії)

Крем:
М’який сир 3 % 100 гр + підсолоджувач або цукрова пудра .

Морквяне печиво на сковороді покроковий рецепт

1. Моркву натерти на тертці, горіхи подрібнити. Все змішати, залишити постояти 1-2 хвилини і смажити корж на а/п сковороді на середньому вогні з двох сторон.

2. Змастити кремом і можна їсти, а можна поставити холодильник на годинку для пропитки.

3. Готово.

Відео рецепт 👇