Кокосовий пп торт з рисового борошна

Нереально смачний Кокосовий пп торт з рисового борошна простий рецепт 🥥 ⠀ найсмачніший, самий ароматний, ніжний кокосовий торт, який я їла😍. Він тане в роті☺️, а шоколадна глазур з легкою кислинкою ідеально поєднується з кокосовим смаком бісквіта😋! Ні грама цукру і без глютену☺️. Готувати всім обов’язково❤️

Інгредієнти

Для бісквіта:
✔️яйце 2 шт
✔️підсолоджувач 10 гр
✔️грецький йогурт (густий) 90 гр
✔️борошно рисова 110 гр
✔️розпушувач 4 гр
✔️кокосова стружка 40 гр
✔️олія кокосова (будь-яке рослинне) 15 гр

Для глазурі:
✔️сметана 80 гр
✔️какао 10 гр
✔️підсолоджувач за смаком

КБЖУ на 100 гр👉243/2/7.9/14.2/22.9
Вага 450 гр

Кокосовий пп торт з рисового борошна покроковий рецепт

1. Готуємо бісквіт. Краще, щоб усі інгредієнти були кімнатної температури. До яйцям додати підсолоджувач і збити в пишну піну. Додати йогурт, борошно, стружку, розм’якшене вершкове масло, ретельно перемешать.

2. Перелити тісто у форму(у мене 13 см). Випікати в розігрітій до 180′ духовці 40-45 хвилин (до сухої зубочистки). Готовий бісквіт остудити(за бажанням можна просочити молоком з підсолоджувачем). ⠀ ⠀⠀

3. Для глазурі змішати сметану, какао і підсолоджувач. Поставити на повільний вогонь, постійно помішуючи, довести до кипіння (сметана не звариться, не переживайте!).

4. Зняти з вогню, остудити. ⠀ ⠀⠀ Нанести глазур на торт, посипати кокосовою стружкою і насолоджуватися. ⠀

Відео рецепт 👇