Копчений жюльєн з індичкою

Як зробити смачний Копчений жюльєн з індичкою 🥘 Це щось новеньке , обов’язково спробуйте , такий новий копчено- вершковий смак підкорить всі ваші смакові сосочки 🤤

Інгредієнти

Кбжу на жюльєн: 357/26.2/26.3/4.0
З птитимом: 477/30.5/27/28

На 1 порцію потрібно:
Цибулина 1/4
Стегно індички ~ 100 гр
Печериці ~100 гр
Вершки 20% ~50 мл ( можна 100)
Сир Сулугуні ~20 гр( можна більше )
олія оливкова ~2 гр
Сіль, перець, підсолоджувач, копчена паприка

Копчений жюльєн з індичкою покроковий рецепт

1. Гриби нарізаємо дрібно і обсмажуємо на сильному вогні до напівготовності, трохи посолити. Відкласти в сторону. Індичку нарізаємо кубиками, цибулю дрібно кубиком. Цибулю обсмажити на олії зі спеціями з додаванням невеличку кількість підсолоджувача .
2. Додати індичку до цибулі. Обсмажуємо індичку до золотистого кольору. Як буде майже готова вливаємо вершки, змішуємо до загустения.
3. Збираємо: Я відварила ще 100 гр птитима (не обов’язково) у формочку виклала птитим ~ індичку з цибулею в вершках~ поверх індички викладаємо частину сиру~ гриби і знову сир. Запікаємо при 200 гр ,15-20 хв до золотавої корочки.