Дуже повітряні коржі з додаванням манки, спробуйте, дуже смачно 🥰 Коржі на борошні, манці і дріжджах на сковороді простий рецепт.
Інгредієнти
300 мл тепла вода
1,5 ст л цукор
7 г сухі дріжджі
100 г манна крупа дрібного помелу
1 – 1,5 чл сіль
+/- 400 – 450 г борошно
Коржі на борошні, манки і дріжджах на сковороді покроковий рецепт
1. У теплу воду додаємо дріжджі, цукор і манку і даємо 15 – 20 хв постоять.
2. Далі додаємо сіль і борошно і замішуємо тісто, ставимо в тепле місце на 2 часа.
3. Руками формуємо коржі і обсмажуємо з двох сторон.
Відео рецепт 👇