Пиріг Кіш з гарбузом, куркою і беконом

Як смачно зробити Пиріг Кіш з гарбузом, куркою і беконом простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Хай живе гарбуз! Офіційно відкриваю сезон і починаю готувати з неї все, що можу. Я не завжди любила гарбуз…в дитинстві мама її не готувала, пам’ятаю спробу каші і після цього гарбуза ніколи не було. Красиииииивоооо вона увійшла в моє життя🤣🤣🤣 і залишилася в ній назавжди. Ми обожнюємо гарбуз, чого і вам бажаю🙏🏻

Інгредієнти

Для тесту:
▪️220гр борошна
▪️120гр вершкового масла
▪️1 яйце
▪️2ст.л води

Для начинки:
▪️1/4 невеликого гарбуза
▪️1шт курячого філе
▪️4-5 скибочки бекону
▪️одна велика цибулина
▪️300гр вершків
▪️2 яйця
▪️сир Фета
▪️сіль/перець/будь-яка улюблена приправа

Пиріг Кіш з гарбузом, куркою і беконом покроковий рецепт

1. Зробити пісочне тісто, розкачати, укласти у форму і відправити форму з тестом в морозилку. Бекон порізати, відправити на сковорідку і обсмажити. Нарізати цибулю і відправити до бекону – обсмажити все разом. Куряче філе так само порізати і обсмажити з цибулею і беконом.

2. Гарбуз почистити, нарізати кубиками, з’єднайте з м’ясом. Додайте трохи солі і добре перемішайте. Дістати форму з морозилки – викласти начинку.

3. З’єднати в мисці яйця, вершки, сіль, перець, прянощі. Добре збити і залити кіш. Зверху викласти фету і відправити в духовку при 180С приблизно на 30-35 хвилин. Готовий кіш посипати зеленню і подавати ☺️