Крабовий салат з морквою по корейськи, яйцем та плавленим сиром

Крабовий салат з морквою по корейськи, яйцем та плавленим сиром простий рецепт. Люблю цей «крабовий салат за його смак і швидкість приготування 👌 Відмінний варіант на швидку руку: просто нарізав, змішав і готово 😋

Інгредієнти

✔️Морква по-корейськи – 200 р.
✔️Крабові палички – 200-250 р
✔️Яйця варені -3-4 шт.
✔️Плавлені сирки -2 шт.
✔️Майонез – 2-3 ст. ложки
✔️Кріп або петрушка за смаком

Крабовий салат з морквою по корейськи, яйцем та плавленим сиром покроковий рецепт

1. Викладаємо моркву по-корейськи в салатник і розрізаємо ножем, вкоротивши трохи, щоб зручніше було їсти салат.
2. Натираємо на тертці варені яйця і трохи підморожені плавлені сирки. Нарізаємо крабові палочки.
3. Подрібнюємо кріп. Відправляємо все в салатник, додаємо майонез або сметану, перемішуємо і можна угощаться!