Крем для торта медовика з маскарпоне, вершками і жовтками простий рецепт. Повинна зауважити що торт розлетівся дуже швидко 🥰 і я навіть не думала що з першого разу у мене вийде такий шикарний результат. Але так як я не знайшла в моєму селі сметани, крем я приготувала трохи інакше.
Інгредієнти
✔️500г Маскарпоне
✔️200г Вершки
✔️100г Цукрова пудра
✔️3 Жовтки
Крем для торта медовика з маскарпоне, вершками і жовтками покроковий рецепт
1. Жовтки збити з 50г цукру до пишної і світлої консистенції. Вершки збити окремо до пишної консистенции.
2. Тепер додайте в маскарпоне жовтки і вершки і розмішайте до однорідної консистенции.
3. Додайте цукор, що залишився і размешайте.