Кукурудзяний хінкал з начинкою

Як зробити Кукурудзяний хінкал з начинкою рецепт простий. Як ваші справи❔ Хто їв кукурудзяний хінкал ❔ А з начинкою ❔ рецепт дуже простий і смачний, обов’язково готуйте.

Інгредієнти

✅Кукурудзяне борошно – 500 гр
✅Пшеничне борошно – 300 гр
✅Кефір – 800 мл +-
✅Яйце – 1 шт
✅Соняшникова олія -50 гр
✅Сода – 1 ч. л.
✅Сіль – 1 ч. л.
✅Сир – 200 гр

Кукурудзяний хінкал з начинкою покроковий рецепт

1. Змішуємо борошно і наливаємо трохи кефіру, соду і сіль, замішуємо тісто. Тісто має бути середньої щільності. Відриваємо шматочки тіста, ставимо кубик сиру і формуємо шарик.

2. Друга начинка у мене подрібнена кропива і курдюк. Ставимо хінкал на киплячу каструлю пароварки збільшуємо вогонь і варимо приблизно 10 мин.

3. Подаємо хінкал з часничком або сметаною. Приємного апетиту!

Відео рецепт 👇