Курка з морквою, картоплею, перцем, цибулею і часником в духовці

Як смачно зробити Запечену Курку з морквою, картоплею, перцем, цибулею і часником в духовці простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Приготуємо ПП вечеря без клопоту для всієї родини! Відмінно підходить для тих хто дотримується правильного харчування і дотримує дієту!

Інгредієнти

300- 400 г курячого філе,
1-2 морквини,
2-3 картоплі,
2 болгарських перцю (червоний, жовтий або зелений),
1лук,
2 зубчики часнику.

Для соусу:
60мл води
60мл рослинного масла,
1ч або ст ложка томатної пасти,
1ч ложка паприки,
1/2 з човна чорного перцю,
1ч ложка базиліка або будь-які ароматні трави які ви любите,
сіль за смаком.

Курка з морквою, картоплею, перцем, цибулею і часником в духовці покроковий рецепт

1. Змішати м’ясо, овочі і соус. Рівномірно розподілити по формі для запікання. Можна взяти будь-деко або форму для пирогів. Накрити блюдо пергаментом і запікати при 200° приблизно 40 минут.

2. Перевірити, якщо картопля уде готова, зняти пергамент і випікати ще 10 хвилин щоб страва разрумянилось! При подачі посипати свіжою зеленью.

3. Страва готується без зайвих клопотів! Всього лише треба порізати, змішати з соусом і відправити в духовку. Далі займаєтеся своїми справами поки воно готується! Цей вечеря не сумніваюся сподобається всім вашим рідним!

Відео рецепт 👇