Курка з рисом в соусі теріякі на сковороді

Як зробити Курку з рисом в соусі теріякі на сковороді рецепт простий. Є у мене любителі азіатської кухні? Сьогодні буду готувати смачне і дуже просте у приготуванні блюдо – курку теріякі з рисом на гарнір. Сподобається навіть тим, хто не фанатіє від японської кухні👌🏻 Обіцяю. Тому що курка теріякі – це соковиті, обсмажені шматочки курки під традиційним японським соусом, які ми будемо подавати з рисом ЧИМ-ЧИМ. Соус теріякі володіє неймовірним солодкуватим смаком з ненав’язливою кислинкою. До речі, «тері» перекладається з японського як «блищати». А «ярі» – смажити. Тому будь-який продукт, обсмажений в теріякі, блищить, як карамель. Приголомшливо легке в приготуванні блюдо. А смачно так, ніби над ним працювали найкращі кухарі мішленівських ресторанів!

Інгредієнти

Соус для приготування курки теріякі від ЧИМ-ЧИМ – 90 р.
Філе курячого стегна – 800 р.
Рослинне масло – 3 ст. л.
Смажений кунжут – за смаком;
Рис ЧИМ-ЧИМ;
Петрушка – 5 гілочок.

Курка з рисом в соусі теріякі на сковороді покроковий рецепт

1. Рис промити добре, налити воду і готувати по інструкції, зазначеної на упаковці: довести до кипіння і варити, поки вода не вбереться в рис. Потім зменшити вогонь до мінімуму і варити під кришкою ще 15-20 мин.
2. Філе курки нарізати брусками і обсмажити на розігрітому рослинному маслі в сковороді до рум’яної скоринки. Додати до курки соус теріякі і обсмажити ще 1-2 хвилини, постійно помешивая.

3. Подати курку теріякі з рисом. Прикрасити можна насінням кунжуту і улюбленою зеленню. Ну ось і все!👌🏻 Створіть атмосферу, готуйте з любов’ю і не забудьте зберегти рецепт. Приємного апетиту!❤️

Відео рецепт 👇