Куряча грудка у вершковому соусі на сковороді з сиром

Куряча грудка у вершковому соусі на сковороді з сиром простий рецепт.

Інгредієнти

Куряча грудка 2 шт
Вершкове масло 40 гр
Орегано 2 ч. л
Сіль/перець за смаком
Чебрець 4 гілки
Цибулина (середня) 1 шт
Часник 4 зубчики
В’ялені томати 1 банка
Курячий бульйон 123 мл
Жирні вершки 125 мл
Сир пармезан 100 г
Шпинат 1 уп

Куряча грудка у вершковому соусі на сковороді з сиром покроковий рецепт

1. Філе розрізаємо вздовж на 2 частини і розрізаємо два малих філе. Солимо, перчимо, заправляємо орегано з двох сторін. На сковорідку викладаємо вершкове масло і до нього додаємо масло з під вяленных томатів. Викладаємо туди курячі грудки і додаємо гілочки тимьяна.

2. Приблизно через 4 хвилини перевертаємо на інший бік. Цибулю нарізаємо дрібним кубиком і знімаємо курку з нагріву. Часник дрібно рубаємо, а в’ялені томати дрібною соломкою. На тому ж олії смажимо цибулю, часник і помідори, додаємо орегано.

3. Додаємо курячий бульйон і чекаємо коли він закипить. Час додавати вершки! Чекаємо коли вони закиплять і додаємо сир 🧀. Після того, як сир розплавився, додаємо шпинат і припускаємо его.

4. Кладемо курку назад і даємо їй трохи настоятися в соусі! Ммм, аромат на весь будинок! Приємного апетиту мої дорогі 🥰.

Відео рецепт 👇