Курячі стегенця в духовці в соєвому соусі найсмачніші

Як приготувати курячі стегенця в духовці в соєвому соусі найсмачніші рецепт простий. Точніше ніжки, а вже якщо зовсім точно те стегенця🤪 Це, мабуть, найшвидший і самий смачний рецепт курки, який я готую. Головне знайти ті самі стегенця на кісточці, інше справа техніки. І техніка тут абсолютно проста: готуємо домашній соус Теріякі, додаємо до курки, даємо курку замаринувати зовсім недовго, хвилин 10, і відразу відправляємо в духовку. Негайно негайно подаємо🔥 З чим будите подавати вирішувати вам, я віддаю перевагу салат🥙.

Інгредієнти

На порцію для 4-их нам знадобляться:
10 курячих стегенець на кісточці

Для домашнього соусу Теріякі:
100 мл соєвого соусу з низьким вмістом содиума
3 ст ложки води
1 ст ложка часнику (видавленого)
4 ст ложки меду
1 ст ложка кукурудзяного крохмалю

Курячі стегенця в духовці в соєвому соусі найсмачніші покроковий рецепт

1. Спочатку приготуємо соус. В сотейник, додаємо соєвий соус, воду, мед, часник, крохмаль, розмішуємо віночком і ставимо на огонь.
2. Постійно помішуючи даємо соусу загуснути і закипіти, після того, як закипить, варимо ще хвилину і вимикаємо. Остужаем.
3. Додаємо до курки, перемішуємо і даємо постояти 10 хв. Ставимо в розігріту до 180 градусів духовку на 30 хв до красивої скориночки. Дістаємо і відразу подаем.