Як зробити домашній Курячий рулет в духовці в домашніх умовах простий рецепт ❤️ Це дуже смачний рулет і готувати його зовсім не важко. Просто є нюанси, які потрібно виконати.
Інгредієнти
Пропорції на 1 кг м’яса:
🔹курка
🔹сіль 15г
🔹бульйон 80мл
🔹спеції і часник за смаком
Курячий рулет в духовці в домашніх умовах покроковий рецепт
1. З курки зняти шкіру і зрізати все зайве. З кісток зварити бульйон (для цього вода повинна покривати кістки на 1 см ). М’якоть нарізати довільно. Відбити м’ясо за допомогою великого ножа чи сокири. Відбивати не потрібно довго. Пари хвилин достатньо. До м’яса додаємо спеції, сіль і бульйон. Гарненько хвилин 10 вимішуємо фарш.
2. Тепер його можна на кілька годин відправити в холодильник. Фарш повинен добре охолонути. Харчову плівку посипаємо спеціями для гарного кольору рулету. Зверху укладаємо шкіру (спеції і шкіра за бажанням, можна і без них) звертаємо в тугий рулет. Не шкодуємо плівку. Гарненько ниткою пов’язуємо кінці рулета.
3. Тепер найважливіше. Рулет кладемо в холодну воду, він повинен прогріватися разом з водою. Варити при 80 гр 1 годину. Вод не повинна кипіти, інакше відокремиться бульйон від м’яса. 80 гр це коли з води піднімається пар.
4. Як тільки рулет буде готовий відправляємо його в холодну воду на годину і на ніч прибираємо в холодильник. Всі! Рулет готовий. Він виходить соковитий і смачний. До того ж це дієтичний продукт, можна всім. Рулет не обов’язково повинен бути великим. У мене просто є велика каструля, з цього я роблю такой.
Відео рецепт 👇