Як смачно зробити квашена Капуста з морквою хрустка в банку простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Хто чекав мене квасити, я готова☺️. Днями прибрала пізню капусту і можна приступати. Для квашення я завжди використовую саме пізні сорти капусти, тоді вона буде хрустка👌.
Інгредієнти
10 кг капусти
1,5 моркви
200 гр крупної солі
квашена Капуста з морквою хрустка покроковий рецепт
1. Капусту тремо на тертці або шаткуємо ножем. Морква пропускаємо в комбайні або трьом на крупній тертці. Все за бажанням. Пересипаємо все сіллю. Добре перемішуємо, трохи жамкаем і ставимо під гніт👌.
2. Капуста кваситься при кімнатній температурі. Два рази в день протикаємо її бамбуковою паличкою, щоб випустити скупчилися гази. Через 3 дня починаємо пробувати, якщо смак влаштовує, розкладаємо по банках і ставимо в прохолодне место.
3. В теплі залишати не можна, переквасится. Холод зупиняє процес бродіння. Тому пробую через 3 дні☝️.
4. Сильно кислу не люблю. Мій улюблений салат це 👉 квашена капуста, ріпчаста цибуля, цукор і ароматне масло. Виходить ням-ням😋.
Відео рецепт 👇