Китайська рисовий салат з горбушею, яйцями, цибулею і майонезом

Як смачно зробити Китайський рисовий салат з горбушею, яйцями, цибулею і майонезом простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

– горбуша консервована 1 банка
– рис варений-2 склянки
– яйця варені круто 4 шт.
– 1/2 шт. цибуля
– сіль, мелений перець – за смаком
– майонез

Китайська рисовий салат з горбушею, яйцями, цибулею і майонезом покроковий рецепт

1. Рис я зварила заздалегідь в підсоленій воді до готовності і охолодила – він повинен бути сухий і розсипчастий. Цибулю ріжемо дуже дрібно, заливаємо окропом з дрібкою солі. Через 1 хвилину зливаємо через сито і даємо остыть.

2. Яйця ріжемо кубиком і додаємо до рису. З риби видаляємо кістки хребта, подрібнюємо і кладемо в салат. (Розсіл з банки не використовуємо) Додаємо остиглий лук.

3. За смаком перчимо, солимо (я не солила). Заправляємо салат майонезом (я поклала 4 повні ст. ложки майонезу) і перемешиваем.

4. Салат з мого дитинства ☺️ Мама завжди готувала його на новий рік 🎄і називала “китайський”. Напевно тому що з рисом 😋