Як смачно зробити Лазанья з фаршем в духовці соусом бешамель простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.
Інгредієнти
✅ фарш 800 гр
✅ томатна паста “Помидорка” 2-3 ст л
✅ цибуля 1-2 шт
✅ сіль, перець, паприка за смаком
✅ листи лазаньї
✅ сир 250-300 гр
✅ часник 2 зубчики
Для соусу:
✅ вершкове масло 50 гр
✅ борошно 5 ст л
✅ молоко 600 мл
✅ щіпка мускатний горіх
Лазанья з фаршем в духовці соусом бешамель покроковий рецепт
1. Обсмажуємо дрібно нарізану цибулю і фарш хвилин 10. Потім додаємо часник, томатну пасту, сіль, спеції, накриваємо кришкою і тушкуємо ще хвилин 10.
2. Для соусу розтоплюємо вершкове масло, додаємо борошно і обсмажуємо , безперервно помішуючи. Потім додаємо молоко, продовжуючи помішувати, доводимо до стану густих вершків, мускатний горіх і соус готовий. У формі для запікання збираємо лазанью.
3. Дно заливаємо соусом, викладаємо листи, наступний шар фарш, посипаємо сиром, потім знову соус. І так, поки останнім шаром не залишиться сир. Відправляємо в розігріту до 190’С духовку на 35 хвилин. Всім приємного апетиту
Відео рецепт 👇