Ледачий бурек з лаваша по турецьки

Як же це смачно… З картоплею, сиром і зеленню взагалі 💣 Дуже прошу – залишайте в коментарях будь-які смайлики, якщо будете готувати. Як зробити Ледачий бурек з лаваша по турецьки рецепт простий.

Інгредієнти

✔️Тонкий лаваш

Для начинки:
Номер 1:
✔️Картопля 1 середній
✔️Сир 40 грамів
✔️Зелень
✔️Сіль

Номер 2:
✔️Фарш
✔️Цибулю
✔️Сіль
✔️Спеції
✔️Вода

Ледачий бурек з лаваша по турецьки покроковий рецепт

1. Картоплю відварити до готовності, вийняти з води, остудити. Розім’яти в пюре, додати тертий сир, січену зелень і соль.
2. З лаваша вирізати кола, змочити гарненько кола у воді, викласти на одну половину лаваша тонким шаром картопляну масу. Накрити іншою половинкою лаваша.

3. Смажити на краплі олії під кришкою на невеликому вогні по 2-3 хвилини з кожного боку. Так само зробити з фаршем! Віддраювати 5-6 хвилин! Приємного аппетита!