Вівсянка на мигдалевому молоці з грушею, корицею і горіхами

Усім любителям вівсянки привіт! Ну і не любителям теж 😁! Я їм вівсянку не дуже часто, але якщо їм, то рідко “порожню”. Зазвичай додаю фрукти, ягоди, експериментую з молоком. Як приготувати вівсянку на мигдалевому молоці з грушею, корицею і горіхами рецепт. Сьогодні вночі сталося несподіване. Діти закашляла. Двоє з трьох. Ті, що маленькі. Треба віддати їм належне не хворіли вони давно. Навіть не пам’ятаю скільки, але давно. Сиджу міняю плани на найближчі дні. Тиждень точно просидим на лікарняному. Так що готуйтеся, будемо готувати багато 😁😉. А то чим мені займатися 🤪.

Інгредієнти

На 2 порції
Мигдальне молоко 400мл
Вівсяні пластівці 70 гр
Олію слив. 40 гр
Цукор 50 гр
Груша 1ср.розміру
Щіпка меленої кориці
Кілька будь-яких горішків.

Вівсянка на мигдалевому молоці з грушею, корицею і горіхами покроковий рецепт

1. Кип’ятимо молоко (на 400 мл вийде густа каша, як на фото. Якщо любите рідку беріть молока більше), всипаємо вівсяні пластівці тривалого варіння і ст. л цукру (20 гр).
2. Варимо на повільному вогні, помішуючи, 15 хвилин. У сотейнику розтоплюємо масло, додаємо 30 гр цукру, порізані груші, 2-3 ст. ложки води і невелику дрібку корицы.
3. Тушкуємо до золотистого кольору груші. Кашу викладаємо в тарілку, зверху кладемо грушу і посипаємо колотим орехом.