Омлет з кабачками на сковороді з яйцем

Публікую.. Млн рецепт з кабачків.. Звичайно, я особисто не знаю ще й 1000 рецептів з цього чудового овочу, але в моїй скарбничці їх чимало.. Як приготувати смачний Омлет з кабачками на сковороді з яйцем рецепт простий. Хоча…зовсім недавно, я їх не їла і не готувала.. В дитинстві, у мене був обмежений смак, і багато страви .. відмовлялася пробувати.. Але я змінилася і мої смаки теж.. Тому пропоную і вам збагатити свій раціон, цілком дієтичним блюдом.

Інгредієнти

2 кабачка (знаю які величезні бувають, тому нам середні від стандартних)
4 яйця
2 ст. л. манки
1 ст. л. борошна з гіркою.
сіль, перець, зелень за смаком

Омлет з кабачками на сковороді з яйцем покроковий рецепт

1. Натерти кабачки на пор. тертці, посолити, злегка віджати. (Якщо будете запікати в духовці, можна не віджимати..) Додати яйця, перемішати. Додати манку і борошно. Перемішати тщательно.

2. На сковороду наливаємо олів масло, чекаємо, коли нагріється ✔виливаємо кабачкову суміш.. розрівнюємо.. Накриваємо кришкою (середній вогонь), чекаємо коли перехватится.

3. Перевертаємо омлет за допомогою тарілки (це найскладніша частина). Якщо ви не впевнені, що зможете перевернути, то можна омлет запекти в духовці 20-25хв при 160гр. Їжте з користю і удовольствием.

Відео рецепт 👇