Бутерброд сендвіч з фаршем і яйцем

Як смачно зробити Бутерброд з сендвіч фаршем і яйцем простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Дуже поживний і смачний сніданок, він же може бути обідом. Пікантний фарш, хрусткий хліб, сир, рідкий жовток запеченого яйця – що може бути смачніше? Ну, і калорійно звичайно! А як красиво і апетитно виглядає цей сніданок?

Інгредієнти

Фарш яловичий (можна мікс яловичина/свинина) — 200 г;
Соєвий соус — 2 ст. л.;
Чорний перець — 1/4 ч. л.;
Хліб для тостів — 2 шматки на одну порцію;
Масло вершкове — 20 г;
Слайсы твердого сиру — шматочок чи два на одну порцію;
Яйця — 1 шт на порцію;
Кетчуп — 1 ч. л. на порцію;
Прованські трави — 1/2 ч. л.

Бутерброд сендвіч з фаршем і яйцем покроковий рецепт

1. Фарш обсмажити на сковороді до готовності з додаванням соєвого соусу і чорного перцю. В одному з двох шматочків хліба вирізати м’якоть у формі квадрата, залишивши «рамку», товщиною 1,5 див. ⠀

2. На цілий шматок хліба намазати тонким шаром вершкове масло, потім викласти сир, змастити сир кетчупом, зверху викласти обсмажений фарш, зробивши в ньому ложкою невелику виїмку, куди розбити яйцо.

3. Яйце трохи посолити, посипати прованськими травами. ⠀ Запікати в розігрітій духовці до 180°С, від 12 хвилин і більше, до бажаного ступеня готовності яйца.

Відео рецепт 👇