Як смачно зробити Ледачий штрудель з яблуками з листкового тіста і волоськими горіхами простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.
Інгредієнти
Листкове тісто – у мене бездрож.
Яблука – 2 шт.
Волоські горішки
Кориця
Ледачий штрудель з яблуками з листкового тіста і волоськими горіхами покроковий рецепт
1. Нарізаємо кубиками яблука і обсмажуємо на сковороді, додаємо шматочок вершкового масла, корицю на кінчику ножа цукор 1 ст. л. з гіркою 5 хвилин обсмажуємо на сковороді!
2. Рубаємо дрібно горішки і розкачуємо тісто, начинка повинна трохи охолонути ! На розкачане тісто додаємо начинку.
3. Посипаємо горішками і закручуємо в рулет, змащуємо жовтком і ставимо в розігріту духовку на 180 гр. на 30-35 хвилин! Подаємо в гарячому відео з морозивом!
Відео рецепт 👇