Ледачий штрудель з яблуками з листкового тіста і волоськими горіхами

Як смачно зробити Ледачий штрудель з яблуками з листкового тіста і волоськими горіхами простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

Листкове тісто – у мене бездрож.
Яблука – 2 шт.
Волоські горішки
Кориця

Ледачий штрудель з яблуками з листкового тіста і волоськими горіхами покроковий рецепт

1. Нарізаємо кубиками яблука і обсмажуємо на сковороді, додаємо шматочок вершкового масла, корицю на кінчику ножа цукор 1 ст. л. з гіркою 5 хвилин обсмажуємо на сковороді!

2. Рубаємо дрібно горішки і розкачуємо тісто, начинка повинна трохи охолонути ! На розкачане тісто додаємо начинку.

3. Посипаємо горішками і закручуємо в рулет, змащуємо жовтком і ставимо в розігріту духовку на 180 гр. на 30-35 хвилин! Подаємо в гарячому відео з морозивом!

Відео рецепт 👇