Тертий пиріг з ягодами і сиром

Як зробити Тертий пиріг з ягодами і сиром рецепт простий в духовці. Ох, як я люблю багатошарові десерти. Такий ароматний і душевний пиріг.

Інгредієнти

– борошно 350 гр.,
– цукор 100 гр.,
– холодне вершкове масло 120 гр.,
– яйце куряче 1 шт.,
– холодна вода 50-100 мл,
– розпушувач 1 ч. ложка,
– сіль щіпка,
+
Сир 400 гр.,
Яйце куряче 2 шт.,
Цукор 100 гр.,
Ваніль 1,5 ч. ложки,
Манка 1,5 ст. ложки.
+
заморожена Ягода на ваш смак (у мене смородина) 200 гр.

Тертий пиріг з ягодами і сиром покроковий рецепт

1. Масло з борошном і цукром пробиваємо блендером або руками в дрібну крихту, додаємо розпушувач і сіль. Тепер вводимо яйце і воду. Швидко замішуємо тісто. Прибираємо в холодильник на 1 час.
2. Ділимо на 2 частини. Сир змішуємо з яйцями, цукром і ваніллю. Пробиваємо блендером в гладку масу. Додаємо манку. Форму викладаємо пергаментом, натираємо на тертці першу частину тіста, трохи разравниваем.

3. Викладаємо начинку. Зверху ягоду. І натираємо другу частину тіста. Випікаємо при 180°С 35-40 мин.