ліниві Голубці з капустою, рисом, фаршем, морквою і часником

Які я вважаю насправді ледачими …))) Ідеальні пропорції ! Соковиті , смачні , шикарні !🤤 Готуємо тільки з молодої капусти 👆🏻 ліниві Голубці з капустою, рисом, фаршем, морквою і часником простий рецепт.

Інгредієнти

Фарш -500 грам ;
Капуста -500 грам;
Лук -1 шт;
Морква -1 шт;
Часник -2 зубчики;
Яйце -1 шт;
Рис -100 грам ( в сухому вигляді «круглий»);
Сметана у фарш -1 ст. л.
Сіль і перець .

ліниві Голубці з капустою, рисом, фаршем, морквою і часником покроковий рецепт

1. Фарш змішуємо зі сметаною і яйцем і добре вимішуємо лопаткою до стану паштету. Рис промиваємо 2-3 рази і відварюємо після закипання 15 хвилин в підсоленій воді. Воду зливаємо і рис промиваємо. Даємо охолонути без кришки, щоб вся волога випарувалася. Капусту тонко шаткуємо, моркву тремо на тертці, цибулю ріжемо кубиком.

2. Викладаємо на розігріту сковорідку з олією, додаємо часник і сіль і смажимо, саме смажимо а не тушкуємо ! !!! Без кришки, періодично помішуючи 15-20 хвилин на середньому вогні. Овочі повинні бути повністю готові. Всі з’єднуємо і прям руками добре вымешиваем.

3. Формуємо голубці, перекидаючи з руки на руку – випускаємо зайве повітря. Вихід 10 шт. Смажимо на середньому вогні на олії 5-6 хвилин з кожного боку. Можна обваляти в борошні або сухарях. Викладаємо спочатку на серветку, а потім у форму на пергамент.

4. Ставимо в розігріту духовку 180* -15 хвилин! Подаємо зі сметаною і ХРУСТКИМ луком! Прям рекомендую спробувати навіть тим, хто терпіти не може готувати і їсти голубці ))))

Відео рецепт 👇