Маленький американський яблучний пиріг ґратами в духовці простий рецепт.
Інгредієнти
Борошно – 45гр
М’який сир – 35гр
Молоко – 5-10г
Підсолоджувач
Яблука (вже почищені і нарізані)- 60гр
Яблучне пюре
Трохи жовтка для змащування
Маленький американський яблучний пиріг ґратами в духовці покроковий рецепт
1. Борошно, м’який сир, молоко і підсолоджувач ретельно змішуємо (спочатку ложкою, а потім руками). Відокремлюємо від тесту шматок розміром трохи менше половини, відкладаємо вбік. Стіл трохи присипаємо борошном, розкачуємо корж середньої толщины.
2. Перекладаємо її в глибоку тарілку (за бажанням змащену маслом) і рівномірно розподіляємо. Змащуємо яблучним пюре дно, боки і рівномірно викладаємо яблоки.
3. Відкладений шматок тіста розкачуємо і вирізаємо смужки, викладаємо на пиріг. Із залишків тіста катаємо тонку і довгу ковбаску, викладаємо її на краям.
4. Злегка змащуємо жовтком і ставимо випікатися при 185 градусів на 20-30 минут.