Булочка Крем-Чіз з абрикосом

Сьогодні, в продовження теми про різноманітність здоби на базі одного і того ж тесту, Віталій Лунін пропонує зробити булочку «Крем-Чіз з абрикосом». «Для цього нам знадобиться банку консервованих абрикосів, рецептура начинки, штрейзельная крихта і базова тісто.

Інгредієнти

Отже, почнемо з рецептури крихти:
Масло вершкове NZMP Fonterra – 50 г
Цукор – 100 г
Борошно в/с – 100 г
Загальна: 250 р

РЕЦЕПТУРА НАЧИНКИ:
Сир Філадельфія – 290 р
Цукор – 120 г
Яйце – 25 р
Борошно/крохмаль – 18 р
Ванільний цукор – 4,5 р
Лимонна паста 1 р
Все змішати в однорідну масу.
Разом: 458 м (на 1 кг тіста або 14 штук)

Булочка Крем-Чіз з абрикосом покроковий рецепт

1. За смаком можна додати корицю, ванілін або ванільний цукор і гвоздику. Для любителів смаку і запаху кокоса можете використовувати частину борошна, частина кокосової стружки. Варіантів багато. Штрейзеля ми готуємо з запасом, так як його можна прибрати в морозильник і зберігати там до 6 месяцев.

2. Йдемо далі: Готуємо крем, який дає основу назви продукту. Взяти базове тісто 1 кг, поділити по 70 р. Округлити. Кульки рекомендується попередньо охолодити в морозильнику, щоб полегшити процес розкочування. Розкачати до овальної форми, всередину покласти начинку (30-40 м).

3. Сформовать як у відеоролику. Розстойка: 60-80 хвилин. Випічка: 12-14 хвилин при 200 з падінням до 180-190. Перед випічкою змастити яйцем, посипати крихтою, зробити надріз в нього покласти половинку абрикоса і злегка втиснути. Можна використовувати різні види начинок, розширюючи асортимент всередині одного виробу 😊».

Відео рецепт 👇