Зефірні малинки🦄. Восени стрічка инстаграма рясніла зефирными грибочками, а зараз їм на зміну прийшли малинки😍 Як зробити Малина з зефіру майстер клас в домашніх умовах рецепт простий. Це справжніх хіт наступаючої весни, тому треба починати відпрацьовувати їх вже зараз! Такі малинки чудово виглядають в зефирных букетах, на тортах і як самостійне ласощі🧁 Я готувала за цим рецептом, ви можете взяти свій улюблений робочий😉
Інгредієнти
Пюре яблука 100 г
Пюре малини 100 р
Цукор 230 г (1)
Агар-агар 6 р
Вода 60 р
Цукор 65 г (2)
Білок яєчний 65 г
Малина з зефіру майстер клас покроковий рецепт
1. Духовку розігріваємо до 50 градусів. Готуємо заздалегідь все необхідне обладнання, мішки, пергамент. У сотейнику змішати воду, пюре, агар, цукор (1). Поставити на вогонь, розмішати до об’єднання інгредієнтів Поки вариться сироп, починаємо збивати білок. Як тільки він зіб’ється в піну, починаємо потроху всипати сахар.
2. Збиваємо на середній швидкості. Варимо Сироп до 103 градусів і тонкою цівкою по стінці чаші виливаємо у взбивающиеся білки. Збиваємо до щільної повітряної маси. Трохи зефіру перекладаємо в мішок, решта ставимо в духовку, щоб зефір не застыл.
3. Відсаджуємо малинки як у відео спочатку збільшуючи діаметр, а до самого кінця (останні 2 ряди) трохи звужуємо. Покриваємо схватившиеся малинки барвником за допомогою кисті або аэрографа.