Як смачно зробити Мандариновий чізкейк без випічки простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Як завжди, готувати зовсім не складно і швидко, а виходить дуже смачно 🥰 Обов’язково зберігайте рецепт і готуйте 👌🏼 ⠀ Хочу бачити тих, кому подобається те, що я роблю! Для мене це дуже важливо 😘
Інгредієнти
(діаметр форми 15 см):
Для заснування:
✅ 150 г пісочного печива
✅ 60 г вершкового масла ⠀ ⠀
Для начинки:
✅ 10 г желатину
✅ 40 мл холодної води
✅ 400 г вершкового сиру
✅ 75 г цукру
✅ 100 мл вершків (10-33%)⠀ ⠀
Для мандаринового желе:
✅ 10 г желатину
✅ 50 мл холодної води
✅ 6 шт. мандаринів
✅ 40 г цукру
Мандариновий чізкейк без випічки покроковий рецепт
1. Основу:
Печиво подрібнюємо в блендері до стану крихти. Додаємо розтоплене вершкове масло і перемішуємо. Кладемо у форму і добре утрамбовуємо. Прибираємо в холодильник, поки будемо готувати начинку.
Печиво подрібнюємо в блендері до стану крихти. Додаємо розтоплене вершкове масло і перемішуємо. Кладемо у форму і добре утрамбовуємо. Прибираємо в холодильник, поки будемо готувати начинку.
2. Начинка:
Желатин заливаємо водою і залишаємо на 15 хвилин. Після цього розтоплюємо в мікрохвильовці або на плиті. До вершкового сиру додаємо цукор, вершки, розтоплений желатин і пробиваємо все блендером до однорідної консистенції. Кладемо зверху на основу і прибираємо в холодильник на кілька годин. ⠀
Желатин заливаємо водою і залишаємо на 15 хвилин. Після цього розтоплюємо в мікрохвильовці або на плиті. До вершкового сиру додаємо цукор, вершки, розтоплений желатин і пробиваємо все блендером до однорідної консистенції. Кладемо зверху на основу і прибираємо в холодильник на кілька годин. ⠀
3. Мандаринове желе.
Желатин заливаємо водою і залишаємо на 15 хвилин. Очищені мандарини пробиваємо в блендері і проціджуємо сік через сито. Додаємо цукор і, помішуючи, доводимо до кипения.
Желатин заливаємо водою і залишаємо на 15 хвилин. Очищені мандарини пробиваємо в блендері і проціджуємо сік через сито. Додаємо цукор і, помішуючи, доводимо до кипения.
4. Вимикаємо вогонь, додаємо набряклий желатин і перемішуємо до його розчинення. Охолоджуємо до кімнатної температури і виливаємо зверху на внутрішність. Прибираємо в холодильник на кілька часов.