Медовий Торт Цифра 1 домашній

Медовий Торт Цифра 1 домашній простий рецепт 🧡 Торт просто вауууу💥😋🤤 На моє здивування цей торт готується набагато легше ніж бісквітний. Коржі вийшли дійсно м’які. Цей торт ми з’їли за 1 день. Звичайні торти ми їмо 2-3 дні! Отже, щоб зібрати такий тортик нам потрібно зробити: 🧡Медові коржі, 6 шт. 🧡Крем-чіз, 🧡Вишневий конфітюр. (можна без нього) Конфітюр це джем, зварений з ягід, цукру та кукурудзяного крохмалю, для просочення тортика.

Інгредієнти

Коржі:
– мед 80 гр.
– яйце 2 шт.
– цукор 150 гр.
– сіль щіпка
– сливочн. масло 100 гр.
– сода 1 ч. л.
– борошно 380 гр.

КРЕМЧИЗ:
– 300 гр. сирного сиру
– 250 гр. вершків 33%
– 50гр. сах. пудри

КОНФІТЮР:
– черешня без кісточки 100 гр.(заморож.)
– цукор 1 ст. ложка з верхом
– кукурудзяний крохмаль 1ст.л без верху.

Медовий Торт Цифра 1 домашній покроковий рецепт

1. Коржі:
В сотейнику змішуємо мед, щіпку солі, яйця і цукор. Додаємо злив.масло і ставимо на плиту на пор. температуру, постійно помішуючи доводимо до кипіння, але не кип’ятимо. Знімаємо з плити, додаємо соду і перемішує. Далі повністю остуджуємо і доьавляем борошно. Вимішуємо тісто. Борошна беремо рівно стільки, скільки написано в рецепті!

2. Прибираємо тісто в пакет і в холодильник на 3 години або на ніч. Цифру я вирізала з паперу, див. карусель. висота цифри 24 див. Ділимо тісто на 6 частин. Розгортаємо в пласт товщиною 4 мм, прикладаємо цифру і вирізаємо по трафарету. Наколюємо виделкою, щоб не було бульбашок і ставимо в духовку на 4-5 хвилин на 170 °с. Якщо залишилося тісто, зробіть печиво, так само розкачати пласт і за допомогою келиха зробіть круглу форму печенья.
3. КРЕМЧИЗ:
Все змішати міксером. Спочатку на повільній швидкості, постійно увеличивая.

4. КОНФІТЮР:
Ягоду розморозити і перемолоти блендером. У сатейник ягоду і цукор, прокип’ятити, дати воді трохи википіти і додати крохмаль. Перемішати, кск почне пузиритися, зняти, остудити

5. ЗБИРАЄМО ТОРТ.
Якщо у вас немає кондитерського пакету, використовуйте звичайне. фасувальний пакет, відрізавши кінчик біля пакета👌. На корж по колу відсаджуємо крем, всередину додаємо маленькі крапельки конфітюру, зверху корж і т. д. На верхній шар, конфітюр не кладемо, тільки крем. Зверху торт вкрасти ягодою і шоколадом.