Як смачно зробити Меренговый рулет на білках з ягідним конфітюром простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.
Інгредієнти
Меренга:
Яєчний білок – 6 шт
Цукрова пудра – 240 грам
Лимонний сік – 1 ч. л.
Ванілін – 3 грама
Кукурудзяний крохмаль – 25 грам
Сіль – щіпка
Крем:
Вершки 33% – 140 мл
Сирний сир – 200 грам
Цукрова пудра – 10 грам
Конфітюр:
Ягоди (у мене малина і ежемалина) – 100-150 грам
Кукурудзяний крохмаль – 20 грам
Цукор – 40-50 грам
Меренговый рулет на білках з ягідним конфітюром покроковий рецепт
1. 1. Збиваємо білки з дрібкою солі до піни (приблизно 1 хвилину).
2. Частинами вводимо цукрову пудру і добре збиваємо на високих швидкостях 5 хвилин.
3. Додаємо лимонний сік, крохмаль і ванілін.
4. Збиваємо ще 6 хвилин до твердих пик.
2. Частинами вводимо цукрову пудру і добре збиваємо на високих швидкостях 5 хвилин.
3. Додаємо лимонний сік, крохмаль і ванілін.
4. Збиваємо ще 6 хвилин до твердих пик.
2. 5. Викладаємо меренгу в мішок (можна використовувати лопатку) і рівномірно розподіляємо її по листу або формою (форма – прямокутна), обов’язково на килимку або пергаменті! Після випічки прибираємо килимок і залишаємо остигати на решітці.
6. Випікаємо в режимі конвекції при 150 градусах близько 40 хвилин (готова меренга злегка золотиста, тверда зверху і м’які всередині).
7. Для конфітюру все з’єднуємо і варимо 5 хвилин до загустіння. Ягоди розминаємо до однорідності. Остужаем.
6. Випікаємо в режимі конвекції при 150 градусах близько 40 хвилин (готова меренга злегка золотиста, тверда зверху і м’які всередині).
7. Для конфітюру все з’єднуємо і варимо 5 хвилин до загустіння. Ягоди розминаємо до однорідності. Остужаем.
3. 8. Для крему вбиваємо вершки до загустіння, додаємо сир і пудру, добре перемішуємо.
9. Збираємо рулет: на меренговый корж тонким шаром наносимо 2/3 крему, кондитерським мішком відсаджуємо тонкими смугами поперек коржа конфітюр.
10. Скручуємо рулет, використовуючи пергамент – щільно і акуратно! Зрізаємо боки, залишаємо просочитися на 1 годину.
11. Прикрашаємо на бажанням залишками крему, конфітюром і ягодами.
9. Збираємо рулет: на меренговый корж тонким шаром наносимо 2/3 крему, кондитерським мішком відсаджуємо тонкими смугами поперек коржа конфітюр.
10. Скручуємо рулет, використовуючи пергамент – щільно і акуратно! Зрізаємо боки, залишаємо просочитися на 1 годину.
11. Прикрашаємо на бажанням залишками крему, конфітюром і ягодами.