Як зробити Млинцевий пиріг з яблуками в духовці рецепт простий. Ось так іноді рецепти народжуються із, здавалося б, безвихідних ситуацій. Я планувала піч млинці з яблучною начинкою, але моя плита вирішила інакше. Виявилося, що моя сковорода млинна не підходить до нової варильної поверхні: вона її просто не відчуває…
Тому екстрено народжувався новий рецепт. Щоб без сковороди. Щоб смачно. Щоб цікаво. І мені здається, у нас з духовкою вийшла дуже вдала альтернатива ✌️😁
Тому екстрено народжувався новий рецепт. Щоб без сковороди. Щоб смачно. Щоб цікаво. І мені здається, у нас з духовкою вийшла дуже вдала альтернатива ✌️😁
Інгредієнти
Тісто:
⠀▫️2 яйця
⠀▫️250мл теплого молока
⠀▫️щіпка солі
⠀▫️30г цукру
⠀▫️1ст.л. рослинного масла
⠀▫️130г пшеничного борошна
Начинка:
⠀▫️2 яблука
⠀▫️2ст.л. цукру
⠀▫️1ч.л. кориці
⠀▫️вершкове масло для смаження + для змащування форми
Млинцевий пиріг з яблуками в духовці покроковий рецепт
1. Приготувати тісто, як для млинців. Для начинки яблука нарізати кубиками. Попередньо яблука очистити від шкірки і семян.
2. На сковороді розтопити шматок вершкового масла, висипати яблука, присипати цукром і корицею, перемішати. Томити на повільному вогні хвилин 5.
3. Форму змастити маслом. Викласти яблука. Залити тестом. Випікати в заздалегідь розігрітій до 180° духовці 13-15 хвилин, після збільшити температуру до 220° і піч ще хвилин 5-7.