Млинці на молоці і дріжджах класичні простий рецепт.⠀ У мене є маса різних рецептів млинців, з різними видами борошна, різними основами. Але жодного разу я не готував класичні, російські млинці на дріжджах. Вважається, що дріжджові млинці це клопітно і складно, тому найчастіше всі готують на молоці або кефірі.
Але млинці на дріжджах виходять просто з неповторним смаком, абсолютно інші.⠀ ⠀ І звичайно ж начинки або начинки може бути безліч, але я буду використовувати класику – чорну і червону ікру…⠀ ⠀ ⠀ Існує стереотип, що чорна ікра – це дуже дорого, але якщо купувати делікатес безпосередньо у виробника, то можна «зловити» вигідні акції!⠀
Але млинці на дріжджах виходять просто з неповторним смаком, абсолютно інші.⠀ ⠀ І звичайно ж начинки або начинки може бути безліч, але я буду використовувати класику – чорну і червону ікру…⠀ ⠀ ⠀ Існує стереотип, що чорна ікра – це дуже дорого, але якщо купувати делікатес безпосередньо у виробника, то можна «зловити» вигідні акції!⠀
Інгредієнти
Молоко – 400 мл⠀
Яйце – 2 шт⠀
Борошно пшеничне – 220 г⠀
живі Дріжджі – 20 г⠀
Оливкова олія – 1 ст л⠀
Масло вершкове – 15 г⠀
Цукор – 1 ст л⠀
Сіль – 1/2 год л⠀
Млинці на молоці і дріжджах класичні покроковий рецепт
1. В першу чергу приготувати опару. У тепле молоко засипати живі дріжджі, кілька ложок борошна і ложку цукру. Перемішати до однорідності. Залишити в теплому місці на 15-20 хвилин.⠀
2. Додати яйця до опарі, просіяти решту борошна і додати щіпку солі. Збити за допомогою віночка, але не дуже інтенсивно. Додати оливкову олію. Перемішати.⠀
3. Спекти млинці на розігрітій сковороді, змащеній олією. Готові млинці змастити вершковим маслом, скласти в стопку і подати зі смачною икрой.⠀