Гранола з вівсянки, горіхів, журавлини і клинового сиропу

Як зробити Гранолу з вівсянки, горіхів, журавлини і клинового сиропу рецепт простий.

Інгредієнти

3 стиглих банана
600гр – вівсяних пластівців
150гр – будь-яких горіхів
70гр – в’яленої журавлини
40гр – рослинного масла
4ст.л. – кленового сиропу
1,5 ч. л. – кориці

Гранола з вівсянки, горіхів, журавлини і клинового сиропу покроковий рецепт

1. Банани, рослинне масло, кленовий сироп пробити блендером; Об’єднати пластівці, корицю, журавлину і горіхи;
2. суху суміш і Перемішати бананову і дати 10-15 хвилин постояти; Викласти на деко і запікати при температурі 130С близько 50 хвилин, кожні 10 хвилин помешивая.

3. Важливо отримати суху, хрустку суміш інакше вона зіпсується в банку. Подавати з молоком і ягодами/фруктами 🥭.