Капуста з морквою і яйцями на сковороді

Смачне і бюджетне блюдо з 4х інгредієнтів! Як смачно зробити Капуста з морквою і яйцями на сковороді простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

✅Капуста 250г;
✅Морква – 150г;
✅Борошно – 30г;
✅Яйця – 4шт;
✅Спеції, сіль – за смаком;

КБЖУ на всю порцію: 486 ккал/18.5/29.2/53

Капуста з морквою і яйцями на сковороді покроковий рецепт

1. Нарізаємо капусту. Краще брати верхнє зелене листя без товстих волокон, або пекінську. Натираємо морковь.

2. Додаємо яйце, борошно, сіль і спеції (трави, перець, сухий часник). Перемішуємо і викладаємо на сковороду, робимо посередині місце для яйца.

3. Розбиваємо яйця і смажимо з двох сторін на повільному вогні під кришкою 😊 Дуже смачно виходить!

Відео рецепт 👇