Млинці з кабачків на молоко на сковороді з начинкою з сиру простий рецепт. Дуже смачні млинці принесла, можна готувати з будь-якою начинкою, все одно виходить.
Інгредієнти
1-2 середні кабачки
550 мл молока
3 шт яйце
2-3 ст борошна (визначитеся по консистенції тесту, відразу не додавайте ) обсяг склянки 200 р
1 ст. л. рослинне масло
Кріп
1 шт морква
1 ч. л. сіль
1,5 ч. л. сода
Начинка
300 г выжитый мацун (можна замінити сиром, теж дуже смачно виходить)
Кріп
Сіль
Часник-2 зубчики
1 середній огірок
Млинці з кабачків на молоко на сковороді з начинкою з сиру покроковий рецепт
1. Кабачок натерти на дрібній (або великої, за смаком) тертці, віджати сік. У молоко додати яйця, сіль , зелень, кабачок, морква (теж натерти на дрібній тертці) і все перемішати. Поступово додаючи борошно, готуємо не густе тісто, як у млинчика👌.
2. Додати 1 ст. л. рослинного масла, соду, перемішати. Дати тісту постояти 20 хвилин. Гарячу сковороду змастити рослинним маслом, формуємо млинець і смажимо з обох боків до золотистого цвета.
3. Готовий млинець змастити вершковим маслом. Кладемо будь-яка начинка, (у мене на цей раз була супер смачна начинка з выжитым мацуном) і насолоджуємося🤤
Відео рецепт 👇