найсмачніші млинці з м’ясом простий рецепт. Рецепт млинців з пальчик, тонкі налисники з м’ясом, зберігайте і ❤️, перешліть друзям. Начинка може бути будь-яка на ваш смак, але врахуйте , що такі млинці обов’язково повинні обсмажуватися.
Інгредієнти
✔️0,5 л молока
✔️3 яйця
✔️склянку борошна (склянка 250-грамовий)
✔️1 ч л цукру
✔️щіпка солі
✔️масло або сало для змащування сковорідки перед випічкою
найсмачніші млинці з м’ясом покроковий рецепт
1. Молоко гріємо, має бути гарячим, але не обпалювати, додаємо сіль і цукор і при постійному помішуванні вливаємо яйця, як розчиняться частинами вводимо борошно. Дати постояти 30 хв тесту під кришкою. Перед випічкою тісто перемішати. Я печу на чавуні з антипригарним покриттям, перед першим млинцем змащую сковороду серветкою з маслом, добре прогріваю сковороду до легкого дымка.
2. Налисники печу так: виливаю великий ополоник тесту на праву сторону сковороди і різко зливаю залишки на ліву сторону назад в миску, не кручу, щоб тісто розлилося максимально тонко. Блін печеться тільки на одній стороні, як тісто стане матовим(піде волога)- знімайте і дайте трохи охолонути, щоб не злиплися, потім можна скласти стопкой.
3. Млинці дуже світлі, так і повинно бути! Для начинки обсмажую дрібно нарізану цибулю на вершковому і рослинному маслі з дрібкою цукру. М’ясо попередньо обсмажила і протушила до готовності, перекрутила, додаю до цибулі, солю, додаю бульйон, спеції і выпариваю бульйон до готовності начинки. Можна додати улюблену зелень.
4. Для начинки блін розрізається навпіл і начиняється за принципом голубця, потім обсмажується на вершковому маслі з усіх боків до хрусткої скоринки на середньому вогні. Подаємо зі сметаною! Приятного!