Млинці з м’ясом з фаршем найсмачніші простий рецепт. Якщо ви варите бульйон для супу чи борщу, зваріть побільше м’яса, і не забудьте додати в бульйон моркву, вона нам теж пригодиться. Частину м’яса у вас піде в суп, а їх решти можна приготувати ось такі млинці з м’ясом)
Інгредієнти
Для млинців:
Борошно – 225гр.
Молоко тепле – 600мл.
Яйце – 1шт.
Цукор – 1ст.л.
Сіль – щіпка
Сода, гашене в лім.соку – 1/2ч.л.
⠀
Для начинки:
Яловичина (лопатка) варена – 1кг. (у сирому вигляді)
Морква варена з м’ясом – 1/2шт.
Цибуля – 2шт.
Топлене/вершкове масло – 30г.
Перець чорний мелений
Бульйон – 2-3 ополоника
Млинці з м’ясом з фаршем найсмачніші покроковий рецепт
1. Коли бульйон зварився, частину м’яса і моркву відкладаємо в миску, відливаємо трохи бульйону і даємо м’яса охолонути в цьому бульйоні. Тепер готуємо тісто для млинців. Для цього збиваємо вінчиком тепле молоко, яйце, цукор, сіль, борошно і гашену в лимонному соці соду.
2. Тесту потрібно дати постояти хоча б півгодини і тільки потім пекти млинці. Далі готуємо начинку. Для цього прокручуємо в м’ясорубці варене м’ясо і моркву. Цибулю дрібно рубаємо і обсмажуємо його на великій кількості топленого/вершкового масла до золотистого кольору. Так вкуснее.
3. Потім додаємо до цибулі прокручене м’ясо з морквою і обсмажуємо його на великої потужності плити, щоб воно злегка присмажилося. Далі все перчимо і додаємо пару ополоників бульона.
4. Перемішуємо начинку і знімаємо з плити. Тепер залишилося загорнути начинку на млинці) Перед подачею обсмажуємо млинці з м’ясом на топленому маслі з усіх боків, а поруч кладемо ложку сметаны.
Відео рецепт 👇