Як смачно зробити Морква по корейськи домашня з часником простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.
Інгредієнти
Морква-500 гр
Для соусу:
Рослинна олія-2 ст л
Бальзамічний оцет – 3 ст. л (можна винний)
Коріандр мелений-1 год л (без гірки)
Паприка-1 год л (без гірки)
Мускатний горіх мелений – 1/2 год л
Чорний перець мелений-1/3 год л
Сіль-1/2 год л
Гострий червоний перець (за бажанням)
Часник 3-4 зубчика
Морква по корейськи домашня з часником покроковий рецепт
1. В першу чергу ставимо каструлю з водою на вогонь. Натираємо моркву на тертці для корейської моркви. З’єднуємо всі інгредієнти для соуса.
2. Як вода закипить, знімаємо каструлю з вогню і викладаємо в неї моркву. Вода повинна покрити всю моркву. Чекаємо не більше хвилини і зливаємо воду.
3. В гарячу морква додаємо соус, перемішуємо. Прикриваємо миску з морквою тарілкою і ставимо в холодильник мінімум на 2-3 часа.
Відео рецепт 👇