Мексиканське блюдо буріто з яловичиною на сковороді

Як зробити смачне Мексиканське блюдо буріто з яловичиною на сковороді простий рецепт домашній.

Інгредієнти

для Гуакамоле:
•Авокадо – 1 шт.
•Цибуля червоний – 1 ч. л.
•Томати Черрі – 1 ч. л.
•Петрушка і кінза – 1 ч. л.
•перець Чилі – за смаком.
•Лайм – 1 зубчик.
•Оливкова олія – 15 мл
•Сіль/Перець за смаком.

на 4 порції:
•Тортилья пшеничні – 4 шт.
•Яловичий фарш – 400 р.
•Перець Раміро – 1 шт.
•Помідор – 1 шт.
•Цибуля червоний – 1 шт.
•Квасоля червона – 200 р.
•Томатне пюре – 200 мл
•Томатна паста – 1 ч. л.
•Моцарелла – 100 р.
•Сир Чеддер – 100 р.
•Чіпси начос – за бажанням.
•Масло рослинне – 15 мл
•Кумін/Зіра – 1/2 ч. л.
•Перець – 1/2 ч. л.
•Коріандр – 1/3ч.л.
•Перець Чилі – за смаком
•Сіль – за смаком

Мексиканське блюдо буріто з яловичиною на сковороді покроковий рецепт

1. Першим ділом швидко приготуємо гуакамоле. Для цього дрібно наріжемо лук, томати черрі, зелень і перець Чилі. Почистимо і подрібнити авокадо. Перекладаємо все в ступку або в зручну миску і перетворюємо в пасту.
2. Кропимо пару крапель соку лайма, не забудемо посолити, поперчити і накриємо харчовою плівкою в дотик, щоб авокадо не потемніло. Переходимо до інших компонентів. Наріжемо половинку цибулі і один помидор.

3. Перець я підпалив пальником, ви ж можете запекти в духовці або підсмажити на сковороді. Раскалим сковороду і відправимо цибулю смажитися, слідом додамо томати і згасимо пару минут.

4. Далі додамо фарш, його слід гарненько подрібнити лопаткою, щоб не було великих грудок. Як тільки фарш стане сірим додамо спеції і консервовану квасоля, гарненько все перемішуємо і заливаємо томатним пюре.

5. Тушкуємо 15 хвилин на середньому вогні. Момент складання буріто. У центр тортильї наносимо наш гуакамоле і викладемо на нього фарш, слідом перець, начос і сыр.

6. Загортаємо і задаємо корочку на сковороді з обох сторон.

Відео рецепт 👇