Морквяні домашні цукерки

Як зробити морквяні цукерки з простою рецепт.

Інгредієнти

100 г очищеної моркви
40 г сиропу топінамбура (або за смаком)
60 г кокосової пасти/урбеча
30 г вівсяної або мигдальної муки
Кокосова стружка для прикраси

Морквяні цукерки домашні покроковий рецепт

1. Моркву можна попередньо натерти на тертці, так її легше подрібнити в блендері. Сироп, пасту і моркву змішуємо в блендері дуже ретельно, практично до однорідного состояния.
2. Додаємо борошно, перемішуємо. Якщо маса здається занадто рідкою для формування кульок, то приберіть масу в холодильник на 10 минут.
3. Зліпити кульки-цукерки, обваляти в кокосовій стружці і поставити в холодильник. За кілька годин у холодильнику вони стануть значно щільніше і смачніше!