Морквяний пп рулет з лимонним курдом

Як смачно зробити Морквяний пп рулет з лимонним курдом простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

Вага: 870 гр
КБЖУ на 100 гр: 184,55/9,54/9,88/14,30

✔️ БІСКВІТ:
Яйце С1 – 3 шт
Морква – 100 гр
Сироп топінамбура – 25 мл (мед, сироп агави, фініковий сироп)
Рослинне масло – 10 мл
Рисове борошно – 50 гр
Вівсяне борошно – 30 г
Цедра апельсина – 1 ч. л
Розпушувач – 1 ч. л
Кориця – 1/2 ч. л
Сіль – щіпка
Підсолоджувач – 5 гр (пребиосвит)

✔️ АПЕЛЬСИНОВИЙ КУРД:
Апельсиновий сік – 150 мл (вичавити з 2х апельсинів)
Жовток – 1 шт
Кукурудзяний крохмаль – 13 гр
Підсолоджувач – 3 гр

✔️ КРЕМ:
Рікотта – 300 гр
М’який сир 0% – 120 гр
Ванілін – 1 гр
Підсолоджувач – 6 гр
Волоські горіхи – 15 гр

Морквяний пп рулет з лимонним курдом покроковий рецепт

1. Апельсиновий курд: у сотейник налити сік, додати жовток, крохмаль і підсолоджувач. Збити віночком. Варити на повільному вогні, постійно помішуючи, до загустіння маси. Накрити харчовою плівкою в контакт, остудити. Бісквіт: білки відокремити від жовтків. До жовтків додати сироп топінамбура, масло, підсолоджувач, корицю, цедру і моркву, натерту на дрібній тертці. Перемешать.
2. Всипати просіяне борошно з розпушувачем. Білки збити з дрібкою солі до стійких піків. У 3 заходи ввести білки в тісто. Акуратно перемішати силіконової лопаткою. Вилити тісто на деко, застелене пергаментом. Розрівняти у вигляді прямокутника зі сторонами 23 × 28 см.
3. Випікати в заздалегідь розігрітій до 180 градусів духовці 12 – 15 (важливо не пересушити!). Гарячий корж згорнути по короткій стороні в рулет і остудити. Крем: змішати всі інгредієнти до однорідності. На бісквіт викласти 270 гр крему і рівномірно распределить.

4. Далі викласти апельсиновий курд. Щільно згорнути в рулет. Загорнути в плівку і прибрати в холодильник на 4 години. Покрити рулет залишилися кремом. Зверху посипати рубаними горішками. Прибрати в холодильник ще на 2 часа.